AcZmediation & Coaching
Over AcZmediation & Coaching
meer...

AcZmediation & Coaching wordt vertegenwoordigd door Anita Zuidinga, en is sinds 1 november 2008 gevestigd in Westland (Poeldijk).

Ik ben een allround professioneel en ervaren geregistreerd MfN registermediator, Familiemediator, Intercultureel mediator en mediator Strafzaken bij de rechtbank met diverse specialisaties, verkregen uit opleidingen, ervaringen en werk.
Naast mediation ben ik ook Life Coach, Coach in werksituaties en Facilitator Restorative Circles.
Geweldloze Communicatie maakt van al het bovenstaande eveneens deel uit.

Ook verzorg ik trainingen in bovengenoemde discipelen.

Jarenlange werkervaring heb ik opgebouwd als:

 • medewerker van de Immigratie- en Naturalisatie Dienst (IND) en door kennis en opleiding in het Vreemdelingenrecht en de Vreemdelingenwetgeving
 • districtsmedewerker bij de Internationale Organisatie voor Migratie (IOM), verantwoordelijk voor het netwerk bij landelijke overheidsorganisaties, politie, vluchtelingen- en kerkelijke organisaties en particulieren. Ondersteuning en begeleiding van vreemdelingen, asielzoekers en allochtonen met kennis van diverse culturen en hun achtergronden  
 • coördinator bij een opvanglocatie voor zwerfjongeren en tienermoeders

  Mijn doel is menselijkheid, begrip en respect tussen en met mensen, alsmede ondersteunen van individuele ontwikkeling en het inzichtelijk maken van knelpunten en belangen die in een kwestie spelen.

  Als mediator heb ik een door het NMI erkende mediation opleiding gevolgd. Ik hou mijn kennis en vaardigheden bij via Permanente Educatie en ik werk volgens de NMI gedragsregels voor mediators.
Naast al het bovenstaande ben ik ook opgeleid in:
 • conflictcoaching
 • strategische omgang met weerstanden
 • omgaan met agressie/weerbaarheid
 • sterke emoties bij bemiddeling